Aanbod

Garagedeuren, rolluiken

garazowe segmentoweSectionale garagedeuren worden in bij huizen gebouwde garages gebruikt. Zij worden van stalen segmenten verwaardigd die met schuim van 40 mm dikte gevuld zijn; aangeboden in vele kleuren en oppervlaktesoorten, met hand- of automatische bediening.

garazowe rolowaneDit soort garagedeuren wordt volledig van aluminium verwaardigd. Aluminium profilen zijn met schuim gevuld. De garagedeur wordt in een doos met afmetingen 36x36cm opgerold.

garazowe uchylneKanteldeuren worden vaak als vervanging voor oude vleugelgaragedeuren gebruikt. Zij kunnen met een automatische aandrijving uitgerust worden. Ideal voor niet verwarmde garages en overal waar geen speciale parameters vereist zijn.

przemysłowe segmentoweSectionale industriele garagepoortenen worden in productiehallen en magazijnen gebruikt. Verwaardigd van stalen segmenten ingevuld met schuim van 40mm dikte, aangeboden in veel kleuren. Handbediend of met automatische aandrijving.

Bramy przemysłowe rolowaneVolledig van aluminium verwaardigd. Aluminium profilen zijn met schuim gevuld. De garagepoort wordt in een doos opgerold die zich op een verplaatsbare console bevindt. Dankzij een compact opbouw wordt dit soort industriële garagedeuren daar geinstalleerd waar andere soorten garagedeuren niet passen.

Bramy przemysłowe specjalneSpeciale industriele poorten zijn b.v. brandbeschermende poorten, garagepoorten voor koelruimtes, high-speed poorten etc. Wij baseren hier op een brede offerte van de firma Hormann waarvan wij de geautoriseerde dealer zijn.

Napędy do bram garażowychVoor aandrijving van schuifgaragedeuren bieden wij aandrijving Elixo van de firma Somfy aan. De installatie van aandrijving van dezelfde producent bij de garagepoort en bij de ingangspoort maakt het gebruik van maar één afstandsbediening mogelijk.

Napędy do bram przemysłowychVoor industriele garagepoorten is speciale aandrijving vereist vanwege grote afmetingen en groot aantal werkcycli van dit soort poorten. Wij bieden hiervoor de aandrijvingen van de firma GfA Elektromaten aan die solide en sterk zijn alsook in veel configuraties beschikbaar zijn.

  • Witraż
  • Aluprof
  • Starlite
  • Veka
  • Pilkington

Contact Us

EKO-PLAST SPRL
Av. des Casernes 14
1040
Etterbeek
tel./fax: 02 307 56 97
gsm: 0474 43 54 49

Routebeschrijving

Kijk even hoe bij ons aan te komen.

Zie kaart

Maak een afspraak

Gebruik het formulier om een afspraak met ons te regelen.

Vul het formulier in