Aanbod

Ramen

Voor de productie van alle door ons aangeboden ramen worden glaspakketten van PILKINGTON - wereldleider in de productie van vlakglas - gebruikt. Bovendien gebruiken we in het raambeslag een modulair veiligheidsysteem. Dit betekent dat de hoeken van antidiefstal pinnen voorzien zijn die de vleugel in een raamkozijn regelen. Ze bieden samen met speciale haken die in het frame gemonteerd zijn – de perfecte anti-diefstal bescherming.

vekaWij bieden u de kwalitatief beste VEKAraamsystemen. VEKA is wereldleider in de productie van raamsystemen. Alle systemen zijn uit veilig en milieuvriendelijk materiaal geproduceerd. Verder onderscheiden ze zich door de dikte van de buitenwandjes van 2,8 mm en de aanwezigheid van kasten aan de binnenkant met een breedte van meer dan 5 mm.

AluprofALUPROF is een modern aluminium systeem dat wordt gebruikt voor de vereiste thermisch- akoestische isolatie van bouwelementen zoals alle types ramen, deuren, vestibules, vitrines en ruimtelijke constructies.

MerantiDe door ons aangeboden houten ramen worden met behulp van een nieuwe generatie machines geproduceerd waarmee we de meest ingewikkelde constructies kunnen vervaardigen. Het lakwerk wordt bovendien, dankzij moderne computergestuurde systemen in vier lagen uitgevoerd, wat voor een permanente, jarenlange bescherming zorgt.

StarliteWij bieden een breed scala van dakramen geproduceerd door het Poolse filiaal van het bekende Ierse bedrijf KEYSTONE GROUP. Bij hun productie worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

  • Witraż
  • Aluprof
  • Starlite
  • Veka
  • Pilkington

Contact Us

EKO-PLAST SPRL
Av. des Casernes 14
1040
Etterbeek
tel./fax: 02 307 56 97
gsm: 0474 43 54 49

Routebeschrijving

Kijk even hoe bij ons aan te komen.

Zie kaart

Maak een afspraak

Gebruik het formulier om een afspraak met ons te regelen.

Vul het formulier in